Loading...
 Start Page

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αποστολές σε Ελλάδα: Για αγορές άνω των 50€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για αγορές κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 5.30€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) προς οποιονδήποτε εγχώριο προορισμό, ανεξαρτήτως βάρους του δέματος (Εφάπαξ Χρέωση).

Έξοδα Αντικαταβολής σε Ελλάδα: Για αγορές άνω των 50€, η αντικαταταβολή ως τρόπος πληρωμής είναι ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για αγορές κάτω των 50€ τα έξοδα αντικαταβολής συν τα μεταφορικα μέχρι 2 kg ανέρχονται στο 5.30€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) προς οποιονδήποτε εγχώριο προορισμό, ανεξαρτήτως βάρους του δέματος (Εφάπαξ Χρέωση).

Αποστολές σε Εξωτερικό: Για αποστολές στο εξωτερικό οι χρεώσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα προορισμού. Προκειμένου να εξασφαλιστούν οι χαμηλότερες δυνατές χρεώσεις, οι αποστολές στο εξωτερικό εκτελούνται με ΕΛΤΑ CURIER. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ για τα έξοδα αποστολής πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σημείωση: Η εταιρία courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα -Παρασκευή 09:00-17:00. Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 3 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο www lioliosbooks.gr, με γραπτά μηνύματα και κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στα γραφεία της

Αντικαταβολές: Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου μία παραγγελία δεν παραδίδεται στον τελικό παραλήπτη με ευθύνη ή από αμέλεια του ιδίου, το www. lioliosbooks.gr δε θα αποστέλει ξανά την παραγγελία και διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει καμία άλλη μελλοντική παραγγελία στο ίδιο πρόσωπο. Στις περιπτώσεις των αποστολών με τη μέθοδο της αντικαταβολής και τις οποίες ο πελάτης από δική του ευθύνη ή αμέλεια δεν παρέλαβε και επιθυμεί να του αποσταλλεί ξανά, τα έξοδα αποστολής θα ανέρχονται στα 9€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), τα οποία περιλαμβάνουν το κόστος των δύο αποστολών και της μίας επιστροφής στα γραφεία της ενώ η πληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα πραγματοποιείται μόνο μέσω κατάθεσης του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό της www. lioliosbooks.gr.

Παραγγελίες μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό: Στην περίπτωση που μία παραγγελία δεν παραλήφθει με ευθύνη ή από αμέλεια του πελάτη και η οποία είχε προπληρωθεί μέσω κατάθεσης, η www. lioliosbooks.gr θα έρχεται σε επαφή με τον πελάτη και μετά από την κατάθεση του ποσού των 9€ σε τραπεζικό λογαριασμό της www. lioliosbooks.gr θα αποστέλλεται ξάνα η παραγγελία (το ποσό περιλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του δέματος στα γραφεία της www. lioliosbooks.gr και το κόστος της δεύτερης αποστολής).

Πληροφορίες αποστολών: Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ELTA (courier). Οι παραγγελίες που δεχόμαστε επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Για προορισμούς εντός Αττικής επιτυγχάνεται παράδοσή την επόμενη εργάσιμη μέρα από την εκτέλεση της παραγγελίας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς), η παράδοση επιτυγχάνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών ενώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές εντός 3 εργάσιμων ημερών.   Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Για αποστολές στο εξωτερικό οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα προορισμού. Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 7 ημέρες για χώρες της Ευρώπης και 13 ημέρες για χώρες εκτός Ευρώπης. Προκειμένου να επιτυγχάνονται τα χαμηλότερα έξοδα αποστολής, ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη και το βάρος της κάθε αποστολής, συνεργαζόμαστε με την  εταιρία ταχυμεταφορών ELTA CURIER. Να σημειωθεί ότι για αποστολές στο εξωτερικό  διατίθεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Επιστροφών
 
Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα εκ μέρους της εταιρείας, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος είναι κατεστραμμένο ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος του, ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την αντικατάσταση με το αρχικώς παραγγελθέν προϊόν ή με άλλο μέχρι του ποσού του καταβληθέντος τιμήματος, είτε να ζητήσει την επιστροφή του καταβληθέντος χρηματικού ποσού.

Σε περίπτωση που το είδος που παραλάβατε διαπιστωθεί ελαττωματικό, κατεστραμμένο ή λανθασμένο, το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς. Εάν παρέλθει το χρονικό διάστημα των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς η «www.lioliosbooks.gr» δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.

Στις περιπτώσεις παραλαβής ελαττωματικών, κατεστραμμένων ή λανθασμένων ειδών, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή τους στην «www.lioliosbooks.gr» καθώς και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων προς αντικατάσταση των προηγούμενων (αν δεν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων), επιβαρύνουν αποκλειστικά τη «www.lioliosbooks.gr».

Για την επιστροφή ελαττωματικών κατεστραμμένων ή λανθασμένων ειδών, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφών, πατώντας το πεδίο «Επιστροφές» στη στήλη «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ» στο κάτω μενού της σελίδας. Το συντομότερο δυνατόν θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας θα σας στείλουμε τον Κωδικό Επιστροφής καθώς και θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή.

Η «www.lioliosbooks.gr» διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί επιστροφές προϊόντων που προηγουμένως δεν έχουν πάρει κωδικό επιστροφής.

Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την Προστασία του Καταναλωτή (ΦΕΚ Α’ 191/1611 1994) όπως αυτό σήμερα ισχύει.
 
 
 
 
 

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: +30.2610.459.052

E-mail: info@lioliosbooks.gr

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω ELTA COURIER & ELTA

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

 

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ

     Καλάθι Αγορών

SOCIAL MEDIA

     

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες: Visa card logo Maestro card logo Mastercard logo

Sitemap / Login

Copyright © 2018 - 2024 Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο Λιόλιος